You are currently browsing the international site. Would you like to change location? Click here!
Select language
Valitse maa tai alue
{{selectedGroup.Title}}
{{group.Title}}

Fazers Politik om beskyttelse af personoplysninger



Opdateret 31.7.2020. Klik her for at se de seneste ændringer af denne politik.

Denne Politik om beskyttelse af personoplysninger beskriver hvordan forbrugeres personoplysninger samt personoplysninger om virksomheders, organisationers og interessenters kontaktpersoner behandles af selskaberne i Fazer koncernen i forbindelse med deres forretningsdrift.

I det generelle afsnit gennemgår vi behandlingen af personoplysninger og dine rettigheder. Ud fra de tjenestespecifikke beskrivelser kan du nemt og hurtigt se, hvordan vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med de tjenester, som du benytter.

Vores kerneværdier omfatter kundefokus og kvalitet: vi behandler dine personoplysninger ansvarligt, og vi ønsker at gøre os fortjent til din tillid. Du kan påvirke måden, dine data bliver behandlet på. Denne Politik om beskyttelse af personoplysninger fortæller dig om dine rettigheder, samt hvordan du udøver dem.

Dine personoplysninger vil blive gemt, når du indgår en aftale med os eller på anden måde benytter vores tjenester, når du registrerer dig som bruger af vores tjeneste, giver os dit samtykke til at modtage markedsføringsmeddelelser, køber produkter via en onlinebutik, benytter webtjenester eller mobile tjenester, deltager i en markedsføringskampagne eller markedsundersøgelse, giver feedback eller kontakter vores kundeservice.

Vi behandler dine oplysninger i forbindelse med overholdelse af aftaler eller implementering af vores tjenester, i vores markedsførings- og kundekommunikation samt i vores kundeservice. Vi benytter desuden oplysningerne til at målrette vores markedsføring og kommunikation, så det passer til dine interesser. For fremtiden ønsker vi at skabe endnu bedre oplevelser, og de data, vi indsamler, vil hjælpe os til at forstå vores kunder bedre.

1. Hvorfra indsamler vi oplysninger?

Vi indsamler oplysninger om dig, når du:
• registrerer dig som bruger af vores tjenester
• giver os en markedsføringstilladelse og modtager meddelelser fra os
• foretager køb i vores onlinebutik eller bruger vores andre webbaserede eller mobile tjenester
• deltager i en af vores markedsføringskampagner, en markedsundersøgelse eller en meningsmåling, som vi organiserer
• giver os feedback, lægger en besked, om at vi skal kontakte dig, eller på anden måde kontakter Fazer
• tilmelder dig en begivenhed, der organiseres af Fazer,
• er kontaktperson for en af vores virksomhedskunder eller -partnere, eller hvis du kontakter os som repræsentant for din organisation eller
• deler, publicerer eller kommenterer noget, eller hvis du sender en meddelelse via Fazers sociale mediekanaler, når du ønsker at få kundeservice. Vi gennemfører også social medieovervågning på et generelt plan for bedre at kunne forstå vores kunder og for at få et bedre billede af, hvad der siges som Fazer og branchen.

Vi kan også indsamle data om dig fra andre registre, der tilhører virksomheder under Fazer Group, f.eks. i forbindelse med et virksomhedsopkøb eller andre forretningstransaktioner.

2. Hvilke typer oplysninger indsamler vi?

De oplysninger, vi indsamler, kan variere afhængigt af hvilke af vore tjenester du benytter, og hvordan du benytter dem. Du kan selv påvirke, hvilke typer oplysninger vi indsamler om dig. Vi modtager nogle af oplysningerne direkte fra dig, f.eks. når du handler i vores onlinebutik eller deltager i en af vore kampagner. Vi får nogle af oplysningerne via cookies og andre lignende teknologier. På denne måde lærer vi f.eks., hvordan vores tjenester benyttes, og vi kan tilbyde den bedst mulige serviceoplevelse. For at tjekke, hvordan vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med de forskellige tjenester, du benytter, skal du gå til afsnittet om tjenestespecifikke beskrivelser. De oplysninger, vi indsamler, kan variere afhængigt af hvilke af vore tjenester du benytter, og hvordan du benytter dem. Du kan selv påvirke, hvilke typer oplysninger vi indsamler om dig. Vi modtager nogle af oplysningerne direkte fra dig, f.eks. når du handler i vores onlinebutik eller deltager i en af vore kampagner. Vi får nogle af oplysningerne via cookies og andre lignende teknologier. På denne måde lærer vi f.eks., hvordan vores tjenester benyttes, og vi kan tilbyde den bedst mulige serviceoplevelse. For at tjekke, hvordan vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med de forskellige tjenester, du benytter, skal du gå til afsnittet om tjenestespecifikke beskrivelser..

Vis mere
Vis mindre

Afhængigt af hvilke tjenester du bruger, indsamler vi bl.a. følgende oplysninger om dig:

Navn og kontaktoplysninger:

Vi indsamler dit for- og efternavn, din adresse, e-mailadresse, telefonnummer og andre lignende kontaktoplysninger.

Demografiske oplysninger:

Vi indsamler andre beskrivende oplysninger, såsom oplysninger om alder og/eller fødselsdato, sprog og land.

Identifikationsoplysninger:

Vi indsamler registreringsoplysninger til onlinetjenester, såsom bruger-ID og adgangskode samt andre lignende sikkerhedsoplysninger.

Kundeoplysninger:

Vi indsamler oplysninger, f.eks. vedrørende eventuelle køb, reservationer, benyttede fordele eller dine aktiviteter og bestillinger i onlinebutikken, eventuelle nyhedsbreve, du har modtaget (f.eks. om du har åbnet meddelelsen eller ej) eller andre aktiviteter. Vi indsamler også oplysninger vedrørende kundefeedback og anden kundekontakt. I visse situationer i forbindelse med klager kan vi indsamle helbredsoplysninger for at kunne undersøge vores eventuelle erstatningsansvar.

Betalingsoplysninger:

For at kunne behandle dine betalinger indsamler vi nødvendige oplysninger vedrørende betalingen af dine køb. Vi indsamler også oplysninger om den anvendte betalingsmetode samt om faktureringsoplysninger, såfremt du vælger at betale via faktura.

Oplysninger vedrørende repræsentation:

Vi indsamler oplysninger om din stilling i den virksomhed eller anden organisation, som du repræsenterer, samt navn og kontaktoplysninger for den pågældende virksomhed eller organisation, når du interagerer med os som repræsentant for din virksomhed, organisation eller interessentgruppe. Vi indsamler også andre oplysninger, der er nødvendige af hensyn til administrationen af relationen mellem Fazer og den virksomhed eller organisation, som du repræsenterer.

Kampagneoplysninger:

Når du deltager i en af vores markedsføringskampagner, f.eks. en præmietrækning eller en konkurrence, indsamler vi de oplysninger, der formidles i denne sammenhæng, samt oplysninger om deltagelsen i kampagnen.

Markedsundersøgelser og meningsmålinger:

Når vi gennemfører markedsundersøgelser og meningsmålinger, indsamler vi oplysninger, som vi kan bruge til at lære, hvordan vi udvikler vores tjenester, forretningsdrift og produkter.

Oplysninger vedrørende interesser og profiloplysninger:

Vi indsamler oplysninger om dine interesser. Ud over oplysninger, som formidles direkte, kan dine interesser også udledes af andre oplysninger, som vi indsamler.

Markedsføringstilladelser og -forbud:

Vi indsamler oplysninger om til- og frameldinger til markedsføring.

Ændringer af oplysninger:

Hvis de tidligere nævnte oplysninger ændres, kan vores systemer registrere oplysninger om sådanne ændringer, så vi kan sikre, at oplysningerne er korrekte.

Visuelle optagelser:

Vi kan tage fotos eller optage videoer i forbindelse med Fazer-begivenheder. Hvis vi tager et billede af dig, og ikke af hele publikum, vil vi anmode dig om dit samtykke til at publicere billedet. Dit billede kan også blive taget af vores overvågningskameraer af sikkerhedsårsager, når du besøger Fazer-faciliteter.

Helbredsoplysninger:

Vi indsamler oplysninger vedrørende dit helbred i forbindelse med nogle af vores tjenester, f.eks. Fazer Brainhow. Disse oplysninger omfatter information vedrørende dit fysiske aktivitetsniveau, din kost og din søvn. Når vi indsamler helbredsoplysninger, vil vi anmode om dit udtrykkelige samtykke til, at vi indsamler og behandler disse oplysninger, medmindre vi har andre lovbestemte grunde til at foretage denne dataindsamling og -behandling. Sådanne lovbestemte grunde omfatter undersøgelser vedrørende erstatningsansvar i forbindelse klagesager.

Du kan selv påvirke, hvilke typer oplysninger vi indsamler om dig. Du kan benytte de fleste af vores tjenester uden at give os ovennævnte oplysninger. Dog kræver brugen af visse tjenester, såsom deltagelse i en kampagne, behandling af en klage, køb af produkter eller brug af onlinetjenester, at du sender dine personoplysninger. Hvis du beslutter ikke at sende dine personoplysninger til os, vil vi muligvis ikke kunne levere alle de tilbud eller alt indhold til dig, eller levere så målrettet og personlig service, som vi ville kunne, hvis vi havde adgang til dine oplysninger. Ud fra de tjenestespecifikke oplysninger kan du nemt og hurtigt se, hvordan vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med de enkelte tjenester.

Vis mindre
3. Cookies

Vi indsamler oplysninger om brugen af vores tjenester ved hjælp af cookies.

En cookie er en lille fil, som et websted gemmer i den besøgendes browser, og som sender oplysninger til webstedets administrator, når den besøgende igen besøger webstedet. Vi benytter cookies, der fungerer efter hensigten på vores websted – de forbedrer brugeroplevelsen eller overvåger trafikken på Fazers hjemmeside. Vi kan også benytte cookies til at målrette, tilpasse og gøre opmærksom på vores hjemmesider. Vi vil bede de personer, der besøger webstedet, om deres samtykke til brug af andre cookies end de cookies, der er strengt nødvendige for brugen af webstedet. Du kan afvise at få sat markedsførings- og analysecookies, og du kan indstille en alarm for cookies i dine browserindstillinger.

Læs mere om vores cookies her.

4. Hvad bruges oplysningerne til?

Vi behandler dine oplysninger i forretningsøjemed, f.eks. til levering af bestilte produkter, levering af en købt ydelse, eller for at opfylde en anden aftale. Vi behandler også dine oplysninger, hvis det er nødvendigt af hensyn til realiseringen af Fazers legitime interesser. I nogle tilfælde vil vi muligvis bede om dit samtykke til at behandle dine oplysninger. Vi kombinerer de oplysninger, vi indsamler, med henblik på at kunne yde dig en så god service som muligt.

Vis mere
Vis mindre

Vi behandler dine oplysninger med følgende formål:

Web- og mobilbaserede tjenester:

Vi behandler dine oplysninger, så du kan bruge vores onlinetjenester og mobil apps. Dine oplysninger gør det muligt for os at identificere dig, tilbyde vores digitale tjenester til dig og at opfylde en kontrakt ved f.eks. at levere en ordre.

Kundeservice og kommunikation:

Vi behandler dine oplysninger med henblik på at kunne levere kundeservice, f.eks. svare på eventuel feedback fra dig eller behandle en klage, du har sendt til os, gennemføre kundekommunikation og afgøre tvister.

Direkte markedsføring samt markedsundersøgelser og meningsmålinger:

Vi behandler dine oplysninger for at kunne markedsføre vores produkter og tjenester. Vi behandler også dine oplysninger i forbindelse med markedsundersøgelser og meningsmålinger med henblik på at opnå en bedre forståelse af vores kunders adfærd for dermed kunne levere en bedre service til dem.

Målrettet kommunikation, markedsføring og tjenester:

Vi behandler dine oplysninger med henblik på at målrette vores kommunikation og markedsføring. Dette gør det muligt for os at forsyne dig med så relevante oplysninger om vores produkter og tjenester som muligt. Målretningen af indhold er baseret på de interesser, som kunden har indikeret, eller oplysninger, som vi har fået om kunden ved hjælp af registrerede data. Sådanne data består af oplysninger om, hvilke kampagner du har deltaget i, samt dine aktiviteter på vores onlinetjenester.

Analyse, indsamling af statistik og udvikling af forretning, produkter og tjenester:

Vi behandler dine oplysninger baseret på dit samtykke og på den dataansvarliges legitime interesser med henblik på at levere vores tjenester, til administration af kunderelationer samt andre sådanne relationer og tilknyttede forpligtelser, til kundekommunikation og markedsføring og til at varetage sikkerheden. Markedsføring over for forbrugerne er altid baseret på et tidligere afgivet samtykke, som kan trækkes tilbage når som helst. Personoplysninger behandles også i forbindelse med levering, vedligeholdelse samt yderligere udvikling af nuværende og fremtidige tjenester og/eller produkter. I forbindelse med behandling af kameraovervågningsoptagelser ønsker vi også at varetage din sikkerhed. Når vi behandler dine oplysninger, stræber vi altid efter at sikre, at behandlingen står i et rimeligt forhold til og er nødvendig under hensyntagen til de beskrevne formål.

“Legitime interesser” henviser til interesser, der er lovlige og vigtige for Fazers forretningsdrift. Fazer kan handle på baggrund af legitime interesser, hvor der eksisterer en betydningsfuld og relevant relation mellem brugeren af tjenesten, dvs. den registrerede person og Fazer. Når legitime interesser skal vurderes, evalueres både den registrerede persons og Fazers interesser, herunder realiseringen af fundamentale rettigheder, de indsamlede oplysningers beskaffenhed og anvendelsesformål samt datasikkerheden. Den registrerede person har ret til at modsætte sig behandling af sine personoplysninger baseret på en legitim interesse. Du kan finde yderligere oplysninger om dine rettigheder i afsnittet 8. Hvordan kan du påvirke behandlingen af dine personoplysninger?

Du kan læse mere om de oplysninger, vi indsamler via forskellige tjenester, og om tjenestespecifikke formål og begrundelser for anvendelsen i afsnit 1. Hvorfra indsamler vi oplysninger?

Vis mindre
5. Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Vi opbevarer ikke dine oplysninger i længere tid, end det er nødvendigt af hensyn til de formål, der er beskrevet i denne Politik om beskyttelse af personoplysninger, og for at overholde lovgivningen, såsom regnskabslovgivning. Hvis du deltager i MyFazer-loyalitetsprogrammet, opbevarer vi dog alle dine oplysninger, indtil du har annulleret dit medlemskab af MyFazer-loyalitetsprogrammet. Opbevaringsperioden for dine oplysninger påvirkes også af den sammenhæng, hvori dine oplysninger er blevet indsamlet, samt formålet med dataindsamlingen. Du kan læse mere om fastsættelsen af opbevaringsperioder nedenfor.

Vis mere
Vis mindre

Du kan læse mere om begrundelser for fastsættelse af opbevaringsperioder for personoplysninger i tabellen nedenfor. Når begrundelsen for at opbevare dine personoplysninger ikke længere er gyldig, påbegyndes der en proces, som vil fjerne dine oplysninger fra vores registre på en sikker måde.

Tjenester eller funktioner, der er underlagt opbevaringsperioder Til hvilket formål anvender vi dine oplysninger i forbindelse med denne bestemte tjeneste? Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?
Engangskøb eller tilbagevendende ordre i vores onlinebutik Levering af en ordre og modtagelse af eventuelle reklamationer Indtil det tidspunkt, hvor ordren (eller den sidste leverance på en tilbagevendende ordre) er blevet leveret, reklamationsperioden er udløbet, eller oplysningerne ikke længere er påkrævede med henblik på kontrol af produktkvaliteten, og vi ikke har grund til at antage, at du vil kontakte os i forbindelse med denne ordre.
Bookingsystemer (f.eks. Fazers besøgscenter, møder og events Levering af en tjeneste eller et event Indtil det tidspunkt, hvor reklamationsperioden er udløbet, eller oplysningerne ikke længere er nødvendige med henblik på kontrol af produktkvaliteten, og vi ikke har grund til at antage, at du vil kontakte os i forbindelse med denne tjeneste eller begivenhed. Oplysninger vedrørende registrerede kunder vil blive opbevaret, så længe kundekontoen er i brug.
Deltagelse i en kampagne Gennemførelse af en kampagne (f.eks. levering af en præmie) Indtil det tidspunkt, hvor kampagnen er afsluttet, og foranstaltninger efter kampagnen (såsom levering af præmier) er gennemført, og vi ikke har grund til at antage, at du vil kontakte os i forbindelse med den pågældende kampagne.
Markedsføring Til markedsføring af nye produkter og tilbud Indtil samtykket vedrørende markedsføring og/eller abonnementet på et nyhedsbrev er trukket tilbage.
Feedback, nye forslag, reklamationer eller anden form for kundeservice Behandling af feedback, forbedring af tjenester og undersøgelse vedrørende et eventuelt erstatningsansvar Indtil reklamationsperioden er udløbet, kravene til egenkontrol af fødevaresikkerhed er opfyldt, reklamationen er blevet behandlet, og Fazers eventuelle erstatningsansvar er blevet undersøgt, og sagen er afsluttet.
Ordrer Til implementering af tjenesten Indtil det tidspunkt, hvor ordren er leveret eller afhentet, reklamationsperioden er udløbet, eller oplysningerne ikke længere er nødvendige med henblik på kontrol af produktkvaliteten, og vi ikke har grund til at antage, at du vil kontakte os i forbindelse med denne ordre.
Deltagelse i en meningsmåling eller en undersøgelse Til forbedring af vores tjenester Indtil meningsmålingen er lukket, eller undersøgelsen er afsluttet, og formålet med researcharbejdet eller undersøgelsen er opfyldt.
Til brug i forbindelse med en mobil app (f.eks. Fazer Brainhow) Til implementering af tjenesten Indtil brugen af app'en er afsluttet og den tilknyttede konto er blevet annulleret.
Til brug i forbindelse med MyFazer-loyalitetsprogrammet Til implementering af tjenesten Indtil du afslutter dit medlemskab af My Fazer-loyalitetsprogrammet.
Behandling af personoplysninger for repræsentanter for virksomheder eller andre organisationer eller en interessentgruppe F.eks. til implementering af tjenester og kommunikation Indtil vi ikke længere skal bruge dine oplysninger til det formål, som de blev indsamlet til, eller indtil du ikke længere er ansvarlig for de pågældende opgaver inden for virksomheden eller organisationen. Vi vil dog fortsat behandle dine oplysninger, hvis din nye stillingsbeskrivelse giver grundlag for dette.
Videoovervågningssystemer Til at sikre den personlige sikkerhed, beskytte ejendom og fødevaresikkerhed for personer, der befinder sig på eller besøger vores faciliteter. Fra to uger til tre måneder, alt efter hvad der er gældende i det pågældende land.
Adgangskontrolsystemer Til at sikre den personlige sikkerhed, beskytte ejendom og fødevaresikkerhed for personer, der befinder sig på eller besøger vores faciliteter. Tre år. Hvis der ikke er blevet givet adgangsrettigheder, vil applikationsdataene blive slettet inden for tre måneder, efter at du har fået adgang til applikationen i systemet.

Bemærk venligst, at vi uanset ovenstående kriterier på grund af lovgivningen kan være forpligtede til at opbevare visse oplysninger om dig (såsom transaktionsoplysninger fra onlinebutikken med henblik på at overholde regnskabslovgivningen) i en længere periode. I disse tilfælde vil vi udelukkende behandle oplysningerne for at overholde den pågældende lovgivning. Vi kan også gøre en undtagelse i forbindelse med opbevaringsperioder, når der gøres retskrav gældende over for Fazer, eller så længe behandlingen af sager vedrørende sådanne retskrav ikke er afsluttet.

Desuden vil vi, uanset hvad der er angivet ovenfor, muligvis behandle oplysningerne i et anonymiseret format, bl.a. for at kunne foretage analyser og udarbejde statistik med henblik på at forbedre vores forretning, produkter og tjenester.

Vis mindre
6. Hvem kan behandle dine oplysninger, og videregives oplysningerne til tredjemand?

Dine oplysninger behandles inden for Fazer koncernen. Vi kan videregive dine oplysninger til myndighederne, f.eks. hvis lovgivningen kræver det af os. Desuden vil vi muligvis videregive dine oplysninger i forbindelse med en eventuel overdragelse af forretning eller en anden virksomhedstransaktion til køberen af den pågældende forretning eller til en anden relevant part, der er knyttet til virksomhedstransaktionen.

For at kunne opfylde aftalen kan vi videregive personoplysninger til tredjemand. Sådanne tredjemænd kan være vores partnere, der tilbyder betalings- eller transportydelser i vores onlinebutikker. Disse partnerne kan også fungere som dataansvarlige i forhold til de personoplysninger, der kræves i forbindelse med betaling og transport. Enhver af vores onlinebutikker oplyser hvilke partnere, som den pågældende onlinebutik gør brug af. Vi anbefaler, at du læser vores samarbejdspartneres politikker om behandling af personoplysninger.

Vi benytter tjenester, der stilles til rådighed af tredjemænd, til behandlingen af dine personoplysninger, men vi videregiver ikke dine oplysninger til dem på en sådan måde, at de ville kunne bruge dem til noget andet formål end det, som Fazer har defineret.

Vis mere
Vis mindre

Vi benytter underleverandører og tjenesteudbydere i forbindelse med behandlingen af dine oplysninger, f.eks. med henblik på teknisk vedligeholdelse og implementering af kampagner samt direkte markedsføring. I sådanne tilfælde forpligter vi via relevante kontraktmæssige foranstaltninger vore underleverandører og tjenesteudbydere til at opretholde et datasikkerhedsniveau, som er tilstrækkeligt til at beskytte dine oplysninger og overholde gældende lovgivning vedrørende personoplysninger. De underleverandører og tjenesteudbydere vi benytter, bruger udelukkende dine oplysninger til de formål, der er defineret af Fazer, som beskrevet ovenfor. Vi videregiver ikke dine oplysninger til dem i et format, der ville gøre det muligt for dem at anvende dem til noget andet formål.

7. Overfører vi dine data ud over EUs eller EØS' grænser (“tredjelande”)?

Hvis vi benytter dine oplysninger til elektronisk kommunikation, vil dine oplysninger muligvis blive overført til vores tjenesteudbyder i USA. Dine oplysninger kan også blive overført til USA og Canada, når du har afsluttet transaktioner i vores online Fazer Store, der udbydes af Fazer Confectionery Ltd. I henhold til en beslutning truffet af EU-Kommissionen, er niveauet af databeskyttelse tilstrækkeligt i Canada. Vores tjenesteudbydere i USA overholder til gengæld reglerne i Privacy Shield-aftalen mellem EU og USA. Vi vil muligvis også overføre dine data til andre tredjelande, forudsat at de krav, der stilles i EUs generelle databeskyttelsesforordning, er opfyldt.

Vis mere
Vis mindre

Vi anvender digitale værktøjer tilhørende vores tjenesteudbyder i USA til at implementere digital markedsføring og kundekommunikation. Derfor vil dine oplysninger muligvis blive overført til USA, når vi anvender dem til digital kommunikation. Vi benytter også en lager- og speditionsleverandør i USA, som gør brug af underleverandører, der er placeret i andre tredjelande, hvorfor dine data muligvis vil blive overført til sådanne andre tredjelande, når vi anvender dataene med henblik på lageradministrations- og speditionsformål. Vi anvender et digitalt værktøj til udvikling af brugergrænseflader, der vises i forskellige versioner for de enkelte brugergrupper og rapporterer tilbage til os via brugergrænsefladen. Tjenesteudbyderen benytter en platform, der leveres af en underleverandør, som befinder sig i USA. Når du tilgår vores onlinetjenester, overføres dine data muligvis til USA med det formål at udvikle vores onlinetjenester.

Den tjenesteudbyder, der udbyder platformen til vores online Fazer Store, som drives af Fazer Confectionery Ltd., har hjemsted i Canada, og oplysningerne kan blive overført til USA i forbindelse med den databehandling, der foretages af denne tjenesteudbyder. Også webbutikkerne tilhørende Fazer Bakeries Ltd. og Fazer Ravintolat Oy (Fazer Leipurit-webshop, Fazer Experience-webshop og Gateau-håndværksbager-webshop) anvender den samme platform. Derfor vil dine personoplysninger, når du foretager køb i de ovenfor nævnte onlinebutikker, muligvis blive overført til USA og Canada med henblik på at gennemføre din onlinetransaktion. I forbindelse med køb i en af de ovenfor nævnte onlinebutikker videregiver du også oplysninger til en betalingstjenesteudbyder efter eget valg. Dersom Stripe er din valgte betalingstjenesteudbyder, vil denne virksomhed muligvis behandle dine oplysninger i USA. Du kan finde yderligere oplysninger om databehandlingen i forbindelse med webbutikker i de tjenestespecifikke oplysninger.

I henhold til en beslutning, der er truffet af EU-Kommissionen, er niveauet af databeskyttelse tilstrækkeligt i Canada, hvilket sikrer overførslen af dine personoplysninger til Canada. Vores tjenesteudbydere i USA har til gengæld forpligtet sig til at overholde reglerne i Privacy Shield-aftalen mellem EU og USA, der sikrer et tilstrækkeligt niveau af databeskyttelse. Du kan læse mere om Privacy Shield-aftalen mellem EU og USA på EU-Kommissionens hjemmeside.

Vi kan også overføre dine oplysninger uden for EUs eller EØS' grænser i andre tilfælde end dem, der er nævnt ovenfor, hvis dette er nødvendigt af hensyn til de anvendelsesformål, der er angivet ovenfor, eller med henblik på lageradministrations- og speditionsformål eller den tekniske vedligeholdelse af oplysningerne, forudsat at de krav, der fastsættes i EUs generelle databeskyttelsesforordning (GDPR), er opfyldt, dvs. dataoverførslen foretages under anvendelse af de standardbestemmelser, der er godkendt af EU-Kommissionen.

8. Hvordan kan du påvirke behandlingen af dine personoplysninger?

Du kan kontrollere, hvordan Fazer indsamler og benytter dine oplysninger. Da dine rettigheder er vigtige for os, har vi iværksat flere foranstaltninger, som du kan anvende til at påvirke behandlingen af dine personoplysninger. Nedenfor kan du læse om dine rettigheder og de metoder, du kan bruge til at udøve dem.

Vis mere
Vis mindre

Du har ret til at påvirke behandlingen af dine personoplysninger på følgende måder:

• Du har ret til at når som helst forbyde behandlingen af dine personoplysninger i forbindelse med direkte markedsføring (retten til at gøre indsigelse). Bemærk, at hvis du opsiger abonnementet på et nyhedsbrev, som du tidligere har abonneret på, via linket i et nyhedsbrev, men du også har givet os generel tilladelse til markedsføring, så vil du muligvis forsat modtage markedsføring fra os. I sådanne tilfælde kan du trække det samtykke, du har givet, tilbage ved at udfylde den formular, der findes på vores websted eller ved at kontakte vores kunde. Bemærk venligst, at selvom du fravælger direkte markedsføring, kan du muligvis fortsat se vores reklamer på onlinetjenester uden for Fazer samt modtage kundekommunikation fra os, såsom en bekræftelse af en ordre, som du har afgivet via vores onlinebutik. Desuden vil du muligvis fortsat modtage markedsføring fra Fazer i forbindelse med dit arbejde eller ansvarsområde. Den nemmeste måde at fravælge en sådan markedsføring på er at ophæve abonnementet via linket i slutningen af den e-mail, du modtager.

• I nogle situationer har du muligvis pga. særlige personlige omstændigheder ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til formål, der går ud over direkte markedsføring. I sådanne tilfælde vedrører dine rettigheder kun de af dine oplysninger, som vi behandler i kraft af Fazers legitime interesser. Når du beder os om at ophøre med at behandle dine personoplysninger af sådanne årsager, skal du fortælle os, af hvilke personlige årsager behandlingen af dine oplysninger skal stoppes.

• Du har ret til at anmode om adgang til oplysninger, der vedrører dig, eller til at modtage bekræftelse af, at vi ikke behandler oplysninger vedrørende dig (retten til indsigt). Den nemmeste måde at foretage en sådan anmodning på er at udfylde den relevante formular på vores websted. I visse situationer har du også ret til at modtage de personoplysninger, som du har forsynet os med, i digitalt format, så du kan overføre dem til en anden dataansvarlig (retten til dataportabilitet).

• Du har ret til at få dataene rettet (retten til berigtigelse). Dette betyder, at hvis dine oplysninger er ukorrekte, upræcise eller mangelfulde, har du ret til at bede os om at rette oplysningerne eller opdatere dem, så de er komplette. I visse situationer kan du have ret til at begrænse behandlingen af dine personoplysninger (retten til begrænsning af behandlingen). Dette betyder, at dersom du bestrider dine oplysningers nøjagtighed, har du ret til at begrænse behandlingen af oplysningerne i en periode, som vil gøre det muligt for os at sikre, at dine oplysninger er nøjagtige.

• Du har ret til at få dine oplysninger slettet i visse situationer, herunder i situationer, hvor behandlingen af dine personoplysninger ikke længere er nødvendig af hensyn til de formål, til hvilke de er blevet indsamlet, eller hvis behandlingen af dine personoplysninger var baseret på dit samtykke, og du ønsker at trække dit samtykke tilbage, og der ikke er andre begrundelser for behandlingen af dine personoplysninger (retten til at blive glemt). Bemærk venligst, at hvis behandlingen af dine personoplysninger er nødvendig, f.eks. af hensyn til leveringen af en ordre, som du har afgivet i onlinebutikken, eller for at efterkomme dit ønske om at fravælge direkte markedsføring, så kan vi ikke slette dine oplysninger.

Du kan udøve dine rettigheder, hvad angår behandling af dine personoplysninger, ved at kontakte os via formularen på vores websted.

Vis mindre
9. Hvem kan du kontakte, hvis du har spørgsmål vedrørende behandlingen af dine personoplysninger?

Du kan læse mere om vores databeskyttelsespolitikker på www.fazergroup.com/privacy, hvor du f.eks. kan kontakte os eller udøve dine rettigheder vedrørende behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du mener, at dine rettigheder, på trods af de principper, der er nævnt i denne Politik om beskyttelse af personoplysninger, er blevet krænket i henhold til lovgivningen vedrørende beskyttelse af personoplysninger, kan du også indgive en klage til din lokale tilsynsmyndighed. Vi anbefaler dog, at du først kontakter vores kundeservice med henblik på at få sagen løst.

10. Dataansvarlige:

Oy Karl Fazer Ab sammen med de datterselskaber, der tilhører samme koncern, og som er dataansvarlige for deres respektive områder.

Fazer er en international, familieejet virksomhed, der tilbyder kvalitetsprodukter inden for bageri-, konfekture-, biscuit- og kornprodukter samt café-services. Koncernen opererer i otte lande og eksporterer til ca. 40 lande.

Vis mere
Vis mindre

Oy Karl Fazer Ab
Fazerintie 6, 01230 Vantaa, Finland
P.O. Box 4, 00941 Helsinki, Finland

Finland

Fazer Ravintolat Oy
Fazerintie 6, 01230 Vantaa, Finland
P.O. Box 4, 00941 Helsinki, Finland

Fazer Confectionery Ltd
Fazerintie 6, 01230 Vantaa, Finland
P.O. Box 4, 00941 Helsinki, Finland

Oy NIS- Nordic Industrial Sales Ab
P.O. Box 4, 00941 Helsinki, Finland

Fazer Bakeries Ltd
Fazerintie 6, 01230 Vantaa, Finland
P.O. Box 17, 00941 Helsinki, Finland

Fazer Finland Oy, Fazer Mills
P.O. Box 4, 00941 Helsinki, Finland

Kaslink Aito Oy
Tanssilavantie 10, 45610 Koria, Finland
(som skal fusioneres med Fazer Finland Oy i slutningen af 2020)

Kaslink Foods Oy
Tanssilavantie 10, 45610 Koria, Finland
(som skal fusioneres med Fazer Finland Oy i slutningen af 2020)

Kaslink Oy
Tanssilavantie 10, 45610 Koria, Finland
(som skal fusioneres med Fazer Finland Oy i slutningen af 2020)

Sverige

Fazer Konfektyr AB
Lindhagensgatan 120
P.O. Box 30170
104 25 Stockholm, Sweden

Fazer Bageri AB
Lindhagensgatan 120
P.O. Box 30170
104 25 Stockholm, Sweden

Fazer Sweden AB
Hallgränd 3
121 62 Johanneshov, Sweden

Norge

Fazer Norway AS
Karl Johans Gate 2
0154 Oslo, Norway

Danmark

Fazer Denmark ApS
Lindgreens Allé 12
DK-2300 København, Danmark

Estland

Fazer Eesti AS
Veerenni 24
10135 Tallinn, Estonia

Letland

Fazer Latvija SIA
Druvas iela 2
Ogre, 5001, Latvia

Litauen

Fazer Lietuva UAB
Raudondvario pl. 129A
47188 Kaunas, Lithuania

Vis mindre
Tjenestespecifikke beskrivelser

I de tjenestespecifikke beskrivelser finder du information om, hvorfra vi indsamler oplysninger, samt om måden, hvorpå vi behandler dine oplysninger i forbindelse med de forskellige tjenester, du anvender.

Vis mere
Vis mindre
Onlinebutikker

Du kan bestille vores produkter i vores onlinebutikker. Vi behandler dine personoplysninger med henblik på at overholde vores aftale og administrere kunderelationen. I forbindelse med bestillinger – og for MyFazer-medlemmer i forbindelse med aktiviteter, der er knyttet til loyalitetsprogrammet – vil vi anmode om oplysninger, såsom dit navn og dine kontaktoplysninger, oplysninger om din kunderelation, eventuelle ændrede data og identifikationsoplysninger, der gør det muligt for os at levere ordren. Vi indsamler også oplysninger vedrørende betaling, såsom valgte betalingsmetode og faktureringsoplysninger, såfremt der betales via faktura. Hvis du ønsker det, kan du give os tilladelse til elektronisk direkte markedsføring.

For at kunne opfylde aftalen vil vi muligvis videregive personoplysninger til tredjemand. Sådanne tredjeparter kan være vores partnere, der tilbyder betalings- eller transporttjenester i vores onlinebutikker. Disse partnerne kan også fungere som dataansvarlige vedrørende de personoplysninger, der kræves i forbindelse med betaling og transport. Enhver af vores onlinebutikker oplyser hvilke partnere, som den pågældende onlinebutik gør brug af. Vi anbefaler, at du læser vores samarbejdspartneres politikker om behandling af personoplysninger.

Fazer Store-onlinebutikken, der udbydes af Fazer Confectionary Ltd, samt Fazer Leipurit-webshop, Fazer Experience-webshop og Gateau-håndværksbager-webshop, der udbydes af Fazer Bakeries Ltd. og Fazer Ravintolat Oy, indeholder en funktion, der sender brugeren en påmindelse, hvis brugeren har forladt indkøbskurven uden at betale for produkterne i indkøbskurven. Hvis du har lagt et produkt i onlinebutikkens indkøbskurv, udfyldt kontaktoplysningerne og klikket på "Continue to shipping" ("Fortsæt til levering"), men afvist indkøbskurvens indhold uden at betale, vil Fazer behandle dine personoplysninger med henblik på at sende en servicemeddelelse, dvs. en påmindelse om et ikke-afsluttet køb.

Når du foretager køb i Fazer Store-onlinebutikken, der udbydes af Fazer Confectionery Ltd, eller Fazer Leipurit-webshop, Fazer Experience-webshop og Gateau-håndværksbager-webshop, der udbydes af Fazer Bakeries Ltd. og Fazer Ravintolat Oy, vil dine personoplysninger muligvis blive overført til vores tjenesteudbydere i USA og Canada. I henhold til en beslutning, der er truffet af EU-Kommissionen, er niveauet af databeskyttelse tilstrækkeligt i Canada Vores tjenesteudbydere i USA overholder til gengæld reglerne i Privacy Shield-aftalen mellem EU og USA. Yderligere oplysninger om overførsel af data til tredjelande finder du i afsnit 7. Overfører vi dine data ud over EUs eller EØS' grænser (“tredjelande”)?

Bookingsystemer

Du kan benytte vores bookingsystemer til at foretage en reservation af et lokale til et arrangement eller et bord på en af vore restauranter eller caféer. For at kunne overholde aftalen vil vi anmode om oplysninger, når du foretager bookingen. Disse oplysninger omfatter dit navn, dine kontaktoplysninger og oplysninger om din kunderelation, så vi kan gennemføre bookingen under dit navn, bekræfte bookingen og komme i kontakt med dig i tilfælde af eventuelle aflysninger. Vi vil muligvis også anmode om andre oplysninger, der kan være nødvendige for at kunne gennemføre den pågældende reservation. Sådanne oplysninger kan omfatte særlige oplysninger vedrørende kost, eventuelle behov for adgang til bestemte områder/lokaler eller fornavn og alder på den person, der fejrer fødselsdag i forbindelse med invitationer til fødselsdagsselskaber. Baseret på kunderelationen vil vi også indsamle andre oplysninger vedrørende dine interesser samt eventuelle ændrede oplysninger. Hvis du ønsker det, kan du deltage i MyFazer-loyalitetsprogrammet og give os tilladelse til elektronisk direkte markedsføring.

Bestillinger

Du kan bestille kage, brød eller anden mad hos os. For at kunne overholde aftalen vil vi anmode om oplysninger i forbindelse med sådanne bestillinger. Disse oplysninger omfatter dit navn og dine kontaktoplysninger, så vi kan bekræfte bestillingen og komme i kontakt med dig, hvis det bliver nødvendigt. Vi kan også indsamle data vedrørende en bestemt kost/diæt, der kan være nødvendig af hensyn til tilberedning af det måltid, du har bestilt.

Kampagner

I forbindelse med kampagner markedsfører vi et bestemt produkt, en bestemt tjeneste eller et tilbud, der gælder i kampagnens varighed. I forbindelse med en kampagne vil vi måske give dig mulighed for at deltage i en præmietrækning eller en konkurrence eller bede dig om tilladelse til markedsføring. I sådanne tilfælde vil vi anmode dig om personoplysninger, såsom dit navn og dine kontaktoplysninger. Vi skal bruge disse oplysninger til at gennemføre kampagnen og til at kunne sende dig en præmie, som du måske har vundet. Via kampagnerne bliver du måske også medlem af vores MyFazer-loyalitetsprogram og giver os tilladelse til elektronisk direkte markedsføring. Læs om vilkårene for MyFazer-loyalitetsprogrammet.

Markedsføring

Markedsføring rettet mod forbrugere

Nyhedsbreve giver os mulighed for at informere dig digitalt om tilbud eller nye produkter og tjenester. Vi vil bede dig om dit samtykke, før vi sender dig nyhedsbreve. Hvis du har givet samtykke til markedsføring, kan vi sende dig nyheder og nyhedsbreve, som vi tror vil interessere dig på baggrund af de tjenester, du har benyttet. Du kan afmelde et nyhedsbrev sendt til dig via et link i slutningen af den pågældende e-mail. Bemærk venligst, at du på trods af opsigelsen af et enkelt nyhedsbrev muligvis fortsat vil modtage anden markedsføringskommunikation fra Fazer Group, hvis du ikke har annulleret dit generelle samtykke vedrørende markedsføring, som du har givet Fazer Group.

Du kan annullere dit generelle samtykke vedrørende markedsføring enten ved at kontakte vores kundeservice eller ved at udfylde en formular, der findes på vores websted. Annullering af et generelt samtykke vedrørende markedsføring vil standse al den markedsføringskommunikation, der er målrettet til forbrugerne, herunder også eventuelle nyhedsbreve, som du har abonneret på.

Markedsføring målrettet repræsentanter for virksomheder og andre interessenter

Du kan modtage markedsføring fra Fazer, der relaterer sig til dit arbejde eller dit ansvarsområde, eksempelvis når din virksomhed er kunde hos Fazer, hvis du har vist interesse for Fazers tjenester eller produkter som repræsentant for din virksomhed, hvis du tilhører en anden interessentgruppe, eller hvis du har abonneret på et af vores nyhedsbreve. Vi gør dette på grundlag af kunderelationen eller Fazers legitime interesser. Hvis lokal lovgivning kræver det, vil vi anmode om dit samtykke til en sådan markedsføring. Modtager du en sådan markedsføring fra Fazer i forbindelse med dit arbejde eller dit ansvarsområde, er den nemmeste måde at annullere abonnementet at afmelde dig via linket i slutningen af den e-mail, du modtager.

Feedback, klager og anden kundeservice

Du kan give os feedback, klage over et produkt eller en tjeneste, eller sende os et forslag via vores kundeservice, der er målrettet forbrugere. I den sammenhæng indsamler vi oplysninger, såsom dit navn, dine kontaktoplysninger og eventuelle oplysninger vedrørende repræsentation på grundlag af kunderelationen. Disse oplysninger letter behandlingen af forslaget eller klagen og giver os mulighed for at svare. Vi kan også indsamle helbredsoplysninger, hvis dette er nødvendigt for at kunne yde godtgørelse eller for at kunne foretage en undersøgelse af et eventuelt erstatningsansvar. Vi vil gøre dette i tilfælde, hvor vores produkter har påført dig helbredsrelaterede symptomer af en eller anden art.

Meningsmålinger og markedsundersøgelser

Meningsmålinger og markedsundersøgelser gør det muligt for os at indsamle oplysninger, der er vigtige for vores forretningsdrift. Det er frivilligt at deltage i disse undersøgelser, og vi vil behandle dine personoplysninger, når du har givet samtykke. Når du deltager i en meningsmåling eller en markedsundersøgelse, vil vi muligvis anmode om de personoplysninger, som er nødvendige med henblik på at gennemføre meningsmålingen eller markedsundersøgelsen. Hvis meningsmålingen eller markedsundersøgelsen omfatter en præmietrækning, skal vi bruge dine personoplysninger til at sende dig præmien. Vi behandler også dine oplysninger med henblik på at kunne levere tjenester, der er knyttet til MyFazer-medlemskabet, såfremt du er medlem.

Mobil applikationer

Vi stiller mobil apps til rådighed for vores kunder, hvorfra du kan foretage bestillinger eller modtage fordele, når du besøger vores caféer eller restauranter. For at du kan bruge en app, vil vi indsamle personoplysninger fra dig (såsom dine kontaktoplysninger, eventuelle ændrede oplysninger samt kunderelationsoplysninger samt oplysninger om dine interesser, f.eks. oplysninger om din brug af app'en), så vi kan sende dig skræddersyede tilbud.

MyFazer

MyFazer er et Fazer Group-loyalitetsprogram, der omfatter en mobil applikation, som gør det muligt f.eks. at anvende fordele i Fazer Caféer. For at du kan bruge en app, vil vi indsamle personoplysninger, såsom dit navn og dine kontaktoplysninger, kunderelationsoplysninger og eventuelle ændrede oplysninger samt oplysninger om dine interesser på grundlag af kunderelationen. Hvis du ønsker det, kan du give os tilladelse til markedsføring. Læs mere om MyFazer-loyalitetsprogrammet.

My Gateau

My Gateau er en mobil applikation, der kan downloades til din smartphone. I My Gateau-applikationen kan du samle værdimærker til dit rabatkort og nyde vidunderlige fordele. My Gateau er en tjeneste, der er inkluderet i MyFazer-loyalitetsprogrammet. For at du kan bruge en app, vil vi indsamle personoplysninger, såsom dit navn og din e-mailadresse, på grundlag af din kunderelation. Hvis du ønsker det, kan du give os tilladelse til markedsføring. Læs mere om MyFazer-loyalitetsprogrammet.

Fazer Brainhow-tjenesten

Fazer Brainhow er en trivselstjeneste, der udbydes af Oy Karl Fazer Ab. I denne politik om beskyttelse af personoplysninger beskriver vi, hvordan Fazer i sin egenskab af dataansvarlig behandler dine oplysninger i forbindelse med denne tjeneste.

Tjenesten leveres på en platform, der er udviklet af Wellmo Mobile Wellness Solutions MWS Oy (herefter kaldet “Wellmo”), og den anvender tjenester udviklet af Wellness Foundry Holding Oy (herefter kaldet “MealLogger”), hvilket gør det muligt at overvåge måltidsdata. Wellmo og MealLogger behandler som uafhængige dataansvarlige dele af de oplysninger, som brugerne indtaster i tjenesten. Vi anbefaler også, at du læser Wellmos og MealLoggers politikker om behandling af personoplysninger, før du tager tjenesten i brug. Tjenesten leveres på en platform, der er udviklet af Wellmo Mobile Wellness Solutions MWS Oy (herefter kaldet “Wellmo”), og den anvender tjenester udviklet af Wellness Foundry Holding Oy (herefter kaldet “MealLogger”), hvilket gør det muligt at overvåge måltidsdata. Wellmo og MealLogger behandler som uafhængige dataansvarlige dele af de oplysninger, som brugerne indtaster i tjenesten. Vi anbefaler også, at du læser databeskyttelsespolitikkerne for Wellmo (https://www.wellmo.com/privacy-policy/’) og MealLogger (https://www.meallogger.com/privacy), før du tager tjenesten i brug.

Fazer indsamler og behandler dine personoplysninger, der er knyttet til Fazer Brainhow-tjenesten, så vi kan hjælpe dig med at forbedre din trivsel og få støtte fra andre i samme situation, og så du kan følge med i udviklingen i din trivsel. For at kunne gøre det, vil vi bede om dit navn, din e-mailadresse og oplysninger om skridttælling, vægt, højde, medlemskaber i tjenestegrupper og fællesskaber samt oplysninger om din kost. Du kan vælge at videregive oplysninger om eksempelvis køn, søvnmønster og hvor aktiv du er, og du kan supplere disse oplysninger med andre oplysninger, som du selv tilføjer, og som kan hjælpe dig på rejsen mod en bedre trivsel. Sådanne oplysninger kan omfatte oplysninger om dine udendørsaktiviteter eller dit stressniveau. Du kan også overføre billeder til tjenesten.

Du bestemmer, hvilke oplysninger vi må indsamle om dig, og du kan når som helst fjerne dine oplysninger fra vores tjeneste. Da dette drejer sig om helbredsmæssige, personfølsomme oplysninger, vil vi bede om dit udtrykkelige samtykke til indsamling og behandling af disse oplysninger.

Hvis du får tilbudt tjenesten af din arbejdsgiver, kan de indsamlede oplysninger blive brugt til at kompilere anonyme statistiske data for din arbejdsplads. Oplysningerne vil ikke blive videregivet til din arbejdsgiver i nogen anden form end som anonyme statistiske data. Desuden kan dine oplysninger, hvis du selv ønsker det, blive anvendt i forbindelse med forskellige sammenligninger med andre brugere på din arbejdsplads. Hvis du ønsker at dele dine oplysninger med andre brugere, kan du gøre dette under indstillingerne for tjenesten.

MyFazer-kundeloyalitetsprogrammet

MyFazer er et kundeloyalitetsprogram under Fazer Group. Loyalitetsprogrammet omfatter en række forskellige tjenester, fordele og tilbud samt muligheden for at deltage i udviklingen af Fazers produkter og tjenester. Du kan deltage i loyalitetsprogrammet via Fazers online- og mobile tjenester. Et medlem kan afbryde sit medlemskab når som helst i MyFazer-tjenesten.  

Behandlingen af de data, der er knyttet til MyFazer-loyalitetsprogrammet, er baseret på den loyalitetsaftale, som du har underskrevet. Vi beder om dit navn og dine kontaktoplysninger for at kunne administrere MyFazer-loyalitetsprogrammet. Du kan redigere og administrere dine egne personoplysninger i MyFazer- tjenesten.

Vi benytter desuden cookies og andre lignende teknologier til at indsamle oplysninger vedrørende browsing i onlinetjenesten, køb og produkt- og servicevurderinger, der er foretaget af medlemmer af MyFazer -loyalitetsprogrammet, samt oplysninger, der indsendes af medlemmerne selv, såsom feedback og svar, der er givet i forbindelse med forskellige spørgeundersøgelser og studier. Vi vil muligvis kombinere de indsamlede oplysninger med andre kundeoplysninger og benytte dataene til at levere interessante, målrettede fordele, tjenester og indhold til medlemmerne af MyFazer -loyalitetsprogrammet samt understøtte analyse, statistik og udvikling af programmet.

MyFazer -loyalitetsprogrammet omfatter markedsføring, og når du tilmelder dig programmet, vil du modtage Fazers nyhedsbrev, fordele og tilbud via e-mail og muligvis via andre elektroniske medier, hvis du ønsker det. Du kan administrere dine meddelelsesindstillinger i MyFazer-tjenesten. Push-meddelelser fra mobile applikationer, der er knyttet til loyalitetsprogrammet, kan administreres i den relevante applikation.

Vi benytter tredjepartstjenester til implementering af loyalitetsprogrammet, hvilket betyder, at dine oplysninger muligvis vil blive overført til USA. Du kan finde yderligere oplysninger om overførsel af data til tredjelande i 7. Overfører vi dine data ud over EUs eller EØS' grænser (“tredjelande”)?

Videoovervågningssystemer

Med videoovervågning kan vi sikre den personlige sikkerhed, beskyttelse af ejendom samt fødevaresikkerheden for vores medarbejdere, kunder og andre personer, der befinder sig på eller besøger vores faciliteter, samt forhindre, at der opstår situationer eller afhjælpe situationer, der medfører fare for sikkerhed, ejendom eller fremstillingsprocesser.

Videoovervågningen lagrer oplysninger om personer, der befinder sig inden for kameraernes rækkevidde på et givet tidspunkt. Overvågningen kan være målrettet på bl.a. offentlige områder, lastepladser, fabriksområder og – under visse forhold – områder, hvor der håndteres penge. Dette vil gøre os i stand til at beskytte mennesker og ejendom mod skader. Hvis Fazer anvender videoovervågningssystemer på sine faciliteter, er det overvågede område markeret med tydelige mærkater (f.eks. med billeder af kameraer eller med angivelsen “videoovervågning” eller lignende).

Fazer behandler dataene på grundlag af den dataansvarliges legitime interesser. Opbevaringsperioden for dataene er defineret på grundlag af kravene i den lokale lovgivning og/eller tilsynsmyndighedens anbefalinger, og opbevaringsperioden strækker sig som udgangspunkt fra to uger til tre måneder, alt efter hvad der er gældende i det pågældende land. Dataene kan opbevares i længere tid, dersom dette er nødvendigt med henblik på fremsættelse af retskrav, afgørelse af retstvister eller forsvar i forbindelse med retskrav. Med andre ord: Indtil der er faldet dom, eller indtil sagen er endeligt afgjort. Overvågning kan overdrages til en sikkerhedsvirksomhed, hvis vagter overvåger hændelser på ejendommen via en tv-skærm. Sikkerhedsvagterne har teknisk adgang til videoovervågningsmateriale, og de har tilladelse til at tilgå materialet, hvis det er nødvendigt, efter forudgående samtykke fra Fazers sikkerhedschef. Fazer vedligeholder selv sikkerhedssystemet på faciliteten.

Data kan videregives til myndighederne, dersom disse har lovbestemte rettigheder til at få adgang til oplysningerne. Sådanne myndigheder omfatter politiet.

Adgangskontrolsystemer

Med adgangskontrol kan vi sikre den personlige sikkerhed, beskyttelse af ejendom samt fødevaresikkerheden for vores medarbejdere, kunder og andre personer, der befinder sig på eller besøger vores faciliteter, samt forhindre, at der opstår situationer eller afhjælpe situationer, der medfører fare for sikkerhed, ejendom eller fremstillingsprocesser.

Adgangskontrolregistret lagrer data om de personer, der har ansøgt om at få adgangsrettigheder, og som på et givet tidspunkt er gået ind ad eller ud ad de døre eller porte, der er inkluderet i systemet, eller som har benyttet de faciliteter, der er inkluderet i systemet. De oplysninger, der vil blive lagret i systemet, omfatter personens baggrundsoplysninger, såsom navn, stilling, arbejdsgiver og eventuelt personens personlige identitetskode, fødselsdato og billede, samt dato og klokkeslæt for adgangen og køretøjets registreringsnummer og billede. Baggrundsoplysningerne angives normalt af personen selv eller den pågældendes repræsentant på det tidspunkt, hvor der ansøges om adgangsrettighederne, og de øvrige oplysninger stammer fra adgangskontrolsystemerne.

Fazer behandler dataene på grundlag af den dataansvarliges legitime interesser. Behandlingen af den personlige identitetskode er påkrævet for at kunne foretage en entydig identifikation af den pågældende person bl.a. med henblik på at tilgodese den personlige sikkerhed. Dataene opbevares i højst tre år eller længere tid, dersom dette er nødvendigt med henblik på fremsættelse af retskrav, afgørelse af retstvister eller forsvar i forbindelse med retskrav. Med andre ord: Indtil der er faldet dom, eller indtil sagen er endeligt afgjort. Hvis der ikke er blevet givet adgangsrettigheder, vil dataene blive slettet inden for tre måneder, efter at du har fået adgang til applikationen i systemet.

Data kan videregives til myndighederne, dersom disse har lovbestemte rettigheder til at få adgang til oplysningerne. Sådanne myndigheder omfatter politiet.

Behandling af personoplysninger om virksomheders kontaktpersoner og andre interessenter

Fazer behandler oplysninger for sine erhvervskunder og potentielle erhvervskunder, leverandører og underleverandører samt andre interessenter i forbindelse med sin forretningsdrift. Vi behandler dine oplysninger i disse sammenhænge, når du er i kontakt med os som repræsentant for din virksomhed, en anden organisation eller en interessentgruppe. I sådanne tilfælde behandler vi typisk oplysningerne på grundlag af kontraktmæssige forpligtelser eller i forbindelse med Fazers legitime interesser. Læs mere om legitime interesser i afsnit 4. Hvordan anvendes oplysningerne? Vi kan også anmode om dit samtykke til behandling af dine personoplysninger, f.eks. når gældende lovgivning kræver dit samtykke til markedsføring vedrørende dit arbejde eller ansvarsområde.

Vi behandler dine personoplysninger for at kunne indgå aftaler med, eller for at kunne levere tjenester til, den virksomhed eller organisation du repræsenterer, i forbindelse med kundekommunikation og -service, samt til brug for analyser, statistikker, rapportering og forretningsudvikling. Vi anvender også dine personoplysninger til markedsføring af vores produkter og tjenester, og vi kan på baggrund af eventuelle arbejdsrelaterede interesser, som du har informeret os om, målrette den markedsføring, vi sender på en sådan måde, at det gavner dig mest muligt i dit arbejde. Hvis du modtager denne type markedsføring fra Fazer vedrørende dit arbejde eller ansvarsområde, kan du når som helst afmelde abonnementet via linket i slutningen af den e-mail, du modtager.

Når du samarbejder med os som repræsentant for en virksomhed, organisation eller interessentgruppe, vil de oplysninger, vi indsamler om dig, omfatte dit navn, kontaktoplysninger, placering og stillingsbetegnelse og/eller titel i virksomheden eller organisationen, som du repræsenterer. I nogle situationer kan vi også indsamle oplysninger om dine interesser og muligvis andre oplysninger, der er nødvendige af hensyn til administrationen af relationen mellem Fazer og den virksomhed eller organisation, du repræsenterer. Vi indsamler desuden oplysninger fra generelt tilgængelige kilder, såsom virksomheders hjemmesider, sociale medier og opslagsværker samt databaser med kontaktoplysninger, der vedligeholdes af myndigheder og tjenesteudbydere.

Facebook-sider vedligeholdes af Fazer

Fazer vedligeholder adskillige Facebook-sider. Hvis du synes godt om nogen af Fazers Facebook-sider (trykker på "Synes godt om"-knappen), kommenterer opslag eller på anden måde interagerer med en af Fazers Facebook-sider, vil vi modtage dine offentligt tilgængelige profiloplysninger, der er synlige for alle Facebook-brugere, såsom dit brugernavn og profilbillede. Vi behandler dine oplysninger for at kunne fortælle dig om nye produkter og serviceydelser samt fordele eller tilbud, for at kunne gennemføre markedsføringskampagner, såsom konkurrencer og præmietrækninger, for at kunne modtage feedback, købe annoncering hos Facebook og for at kunne måle resultaterne af vores annoncering. Hvis du har sendt feedback eller indgivet en klage på vores Facebook-sider, vil vi muligvis formidle denne feedback eller klage til en part uden for Facebook. Hvis det er tilfældet, vil vi behandle dine oplysninger på samme måde, som vi gør det i andre kundeservicesituationer.

Vi modtager også oplysninger om besøgende fra Facebook. Disse oplysninger indsamles af Facebook, når brugerne besøger Fazers Facebook-sider eller interagerer med sider eller deres indhold. Disse statistiske data hjælper os med at forstå, hvordan vores brugere interagerer med Fazers Facebook-sider.

Fazer behandler oplysningerne på Fazers Facebook-sider på grundlag af Fazers legitime interesser.

Facebook Ireland Ltd. og den Fazer-virksomhed, der vedligeholder Fazers Facebook-side, er i fællesskab dataansvarlige for besøgsdataene på Fazers Facebook-sider, når det er relevant. Facebook har det primære ansvar for, at databeskyttelseslovgivningen overholdes, for at opfylde kravene til informationssikkerheden samt for at behandle anmodninger fra registrerede personer. Facebook behandler personoplysninger i henhold til Facebooks egen datapolitik: www.facebook.com/policy/. Du kan administrere dine egne Facebook-indstillinger i Facebook. Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder vedrørende dine personoplysninger, der er knyttet til dine Facebook-besøgsdata, skal du kontakte Facebook.

Vis mindre
Back to top